Sunday, October 6, 2019

Xenofobia și rasismul puteau suspenda derby-ul FCSB - Dinamo! Narcis Răducan cere măsuri dure - DigiSport

Xenofobia și rasismul puteau suspenda derby-ul FCSB - Dinamo! Narcis Răducan cere măsuri dure - DigiSport

  • Handbal, Champions League: Esbjerg - CSM București (duminică, ora 17:50, Digi Sport 1 )

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 12-a: Viitorul - CFR Cluj (duminică, 20:30, Digi Sport 1)

VIDEO FCSB - Dinamo 1-1 | Marele derby FCSB - Dinamo a oferit un spectacol superb pe teren, însă fanii "câinilor" au ținut să mute atenția în tribune și au proferat scandări xenofobe și rasiste. Narcis Răducan speră acum că vinovații vor fi pedepsiți.

"Păi nu ştiu cum li de va părea celor care trebuie să decidă în legătură cu aceste strigări. Dacă sărim în sus când se întâmplă sau nu între doi jucători, ce ne facem când mii de oameni strigă asupra unui jucător de echipă naţională. Eu aştept să văd care e poziţia FRF.

Eu nu mă aştept la nimic, ci să se respecte regulementele, să ne respectăm valorile. Iar Coman e jucător de echipa naţională şi e unul dintre marile talente ale acestei ţări din ultimii ani.

Nu mi se pare OK. Sigur că el nu este afectat, pentru că e un jucător puternic şi fizic şi mental, a făcut o partidă extraordinară, are un viitor foarte frumos", a precizat Narcis Răducan la final.

În plus, chiar și arbitrul Istvan Kovacs a fost jignit de ultrași cu scandări xenofobe.

FCSB - Dinamo 1-1 | Scandări rasiste și xenofobe la marele derby

La câteva minute după golul egalizator, marcat de Florinel Coman, mijlocașul roș-albaștrilor nu a putut să execute o fază fiză din cauza obiectelor aruncate din tribune de ultrașii dinamoviști.

Chiar și Istvan Kovacs a fost lovit de un obiect aruncat, însă apoi a decis să oprească meciul. Suporterii lui Dinamo au proferat scandări xenofobe și rasiste la adresa lui Florinel Coman, iar meciul a fost întrerupt 7 minute. De altfel, Coman și Istvan Kovacs au fost protagonști la acea fază. Cei doi au mai avut o dispută la meciul cu Craiova, când centralul i-a spus lui Coman: "Dispari!".

Între timp, Coman și Kovacs au părut să fi îngropat securea războiului.

"Cred că au depăşit amândoi acel moment, nu mi s-a părut că e vânat, cred că s-a îngropat acel conflict şi fiecare îşi vede de meseria lui", a spus Narcis Răducan.

La final, Florinel Coman le-a cerut scuze fanilor lui Dinamo pentru că i-a aplaudat ironic.

VIDEO cu rezumatul meciului:

Etichete: florinel coman , fcsb - dinamo , scandari fani

Let's block ads! (Why?)



2019-10-06 07:07:00Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiiAFodHRwczovL3d3dy5kaWdpc3BvcnQucm8vZm90YmFsL2xpZ2EtMS94ZW5vZm9iaWEtc2ktcmFzaXNtdWwtcHV0ZWF1LXN1c3BlbmRhLWRlcmJ5LXVsLWZjc2ItZGluYW1vLW5hcmNpcy1yYWR1Y2FuLWNlcmUtbWFzdXJpLWR1cmUtNzM1OTc20gGQAWh0dHBzOi8vd3d3LmRpZ2lzcG9ydC5yby9hbXBodG1sL2ZvdGJhbC9saWdhLTEveGVub2ZvYmlhLXNpLXJhc2lzbXVsLXB1dGVhdS1zdXNwZW5kYS1kZXJieS11bC1mY3NiLWRpbmFtby1uYXJjaXMtcmFkdWNhbi1jZXJlLW1hc3VyaS1kdXJlLTczNTk3Ng?oc=5

Citiți Următorul >>>>


No comments:

Post a Comment