Friday, August 30, 2019

FOTO VIDEO Incendiu puternic în zona Băneasa - Pipera din Capitală. Avertizarea pompierilor. Zona este ev... - Adevărul

FOTO VIDEO Incendiu puternic în zona Băneasa - Pipera din Capitală. Avertizarea pompierilor. Zona este ev... - Adevărul

UPDATE 14.18 Potrivit informaţilor „Adevărul” este vorba despre un complex de birouri şi spaţii de producţie închiriate în Parcul Industrial Metav,  pe strada Biharia nr. 67-77, sector 1 Bucureşti. Parcul industrial Metav Business Park, din apropierea aeroportului Băneasa, este controlat de oamenii de afaceri Gabriel Popoviciu şi Radu Dimofte.
UPDATE 14,05 Numărul pompierilor care intervin pentru stingerea incendiului depăşeşte 100. Nu s-a reuşit încă intrarea în clădirea cuprinsă de flăcări. 
UPDATE 13,55 Numărul autospecialelor de stingere a incendiilor aduse la faţa locului de pompierii militari a ajuns la 27. În plus, în zonă intervin şi patru autoscări, o autospecială de descarcerare şi trei salvări SMURD. Conform unor surse, incendiul afectează o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi. 
UPDATE 13:47 Forţele de ordine evacuează persoanele aflate în apropierea incendiului. O femeie a leşinat şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.
UPDATE 13:40 Din cauza fumului negru, intens şi posibil toxic, poliţiştii şi jandarmii evacuează zona. Conform primelor date nu există victime, informează pompierii militari. 
UPDATE La faţa locului intervin 14 echipaje de pompieri. Din cauza marilor degajări de fum, incendiul a fost semnalat prin sitemul RO-ALERT. “Ocoliţi zona, eliberaţi căile de acces în zonă pentru a facilita accesul forţelor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie. Accesaţi canalele media şi aplicaţiile din mediul online ale DSU şi IGSU pentru mai multe informaţii şi actualizări despre eveniment”, se mai arată în mesajul RO-ALERT trimis utilizatoruilor de telefoane mobile din zonă.
Conform unor surse, arde în întregime o hală din zona Băneasa-Pipera, pe strada Biharia din Sectorul 1, în apropiere de ROMAERO Băneasa

   

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Let's block ads! (Why?)



2019-08-30 11:08:30Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiXmh0dHBzOi8vYWRldmFydWwucm8vbmV3cy9ldmVuaW1lbnQvaW5jZW5kaXUtbWFzaW4tcGlwZXJhLTFfNWQ2OGY0NWY4OTJjMGJiMGM2MWNkYzk4L2luZGV4Lmh0bWzSAWFodHRwczovL2FkZXZhcnVsLnJvL25ld3MvZXZlbmltZW50L2luY2VuZGl1LW1hc2luLXBpcGVyYS0xXzVkNjhmNDVmODkyYzBiYjBjNjFjZGM5OC9pbmRleC5hbXBodG1s?oc=5

Citiți Următorul >>>>


No comments:

Post a Comment