Saturday, August 31, 2019

Surse: Urme biologice ale Luizei Melencu identificate pe patul Lui Gheorghe Dincă - stirileprotv.ro

Surse: Urme biologice ale Luizei Melencu identificate pe patul Lui Gheorghe Dincă - stirileprotv.ro

Continuă să apară noi detalii din casa groazei de la Caracal. Potrivit unor surse din anchetă, în locuinţa lui Gheorghe Dincă au fost găsite mai multe pete de sânge.

Unele dintre ele se pare că aparţin Luizei Melencu, tânăra dispărută de acasă de aproximativ 4 luni. Urmele biologice ale fetei au fost identificate şi pe patul suspectului, iar probele ADN au fost confirmate în laborator.

În plus, alte aproximativ 40 de pete de sânge, găsite în diverse locuri din casă, nu aparţin nici Alexandrei, nici Luizei. Analizele au arătat că este vorba de alte persoane de sex feminin.

Anchetatorii vor analiza probele, şi le vor compara cu ale altor fete dispărute, care se potrivesc profilului.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Let's block ads! (Why?)



2019-08-31 05:37:30Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMif2h0dHBzOi8vc3RpcmlsZXByb3R2LnJvL3N0aXJpL2FjdHVhbGl0YXRlL3N1cnNlLXVybWUtYmlvbG9naWNlLWFsZS1sdWl6ZWktbWVsZW5jdS1pZGVudGlmaWNhdGUtcGUtcGF0dWwtbHVpLWdoZW9yZ2hlLWRpbmNhLmh0bWzSAT9odHRwczovL20uc3RpcmlsZXByb3R2LnJvL2xiaW4vYW1wL2luZGV4LnBocD9hcnRpY2xlX2lkPTM4MzA1Njk?oc=5

Citiți Următorul >>>>


No comments:

Post a Comment