Monday, September 30, 2019

Decizia luată de Simona Halep, după eliminarea de la Beijing! ”Accidentarea de la Wuhan se agravează!” - DigiSport

Decizia luată de Simona Halep, după eliminarea de la Beijing! ”Accidentarea de la Wuhan se agravează!” - DigiSport

  • Fotbal, Europa League, faza grupelor, etapa a 2-a: Celtic Glasgow - CFR Cluj (joi, 22:00, Digi Sport 1)

  • Fotbal, UEFA Champions League, etapa a 2-a: Real Madrid - Club Brugge (marți, ora 19:55, Digi Sport 1) și Tottenham - Bayern Munchen (marți, ora 22:00, Digi Sport 1). 

Simona Halep a fost eliminată de la Beijing de Alexandrova, în două seturi, scor 6-2, 6-3, și a decis să ia o pauză. Sportiva noastră nu a fost în deplinătatea forțelor, din punct de vedere fizic, și a recunoscut că accidentarea de la Wuhan îi face probleme.

Halep s-a accidentat la spate, la turneul de la Wuhan, de unde a fost nevoită să abandoneze și va veni în România pentru a face un RMN.

A fost greu azi. Nu m-am recuperat foarte bine după primul meci, deci a fost foarte greu pentru mine să joc și ea a evoluat foarte bine. Accidentarea de la Wuhan se agravează.

Trebuie să merg acasă pentru a face un RMN. Trebuie să iau o pauză și să urmez un tratament”, a spus Halep după meci, conform site-ului WTA.

Universitatea Craiova - Viitorul este astazi, de la ora 20:30, la Digi Sport 1. Descarca aplicatia Digi Online si poti urmari meciul pe telefon sau tableta

În aceste condiții, prezența Simonei Halep la turneul de la Moscova, care va fi transmis în direct de Digi Sport, în perioada 14-20 octombrie, este pusă în pericol.

Simona Halep s-a accidentat la Wuhan

Simona Halep, 28 de ani, a abandonat în optimile turneului de la Wuhan! Simona n-a mai putut continua din cauza unor dureri lombare, astfel că a decis să pună stop în primul set al meciului cu Elena Rybakina, la scorul de 4-5, 30-30, deși începuse foarte bine turneul din China.

La câteva minute după ieşirea de pe teren, în meciul cu Rybakina, Simona a precizat că este o accidentare în aceeaşi zonă ca şi cea care a scos-o din circuit tot finalul anului trecut, doar că durerea pe care a simţit-o a fost oarecum diferită.

Este o accidentare la spate. Cred că sunt mai mulţi muşchi afectaţi, dar încă nu ştiu sigur pentru că nu am făcut un control amănunţit. La 4-4, 0-30 la un backhand am simţit o durere ascuţită", a declarat Simona Halep pentru WTA, la acea vreme.

28 de ani are Simona Halep.

Etichete: simona halep , halep , china open , halep wta , accidentare halep

Let's block ads! (Why?)



2019-09-30 10:50:00Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMihwFodHRwczovL3d3dy5kaWdpc3BvcnQucm8vdGVuaXMvZGVjaXppYS1sdWF0YS1kZS1zaW1vbmEtaGFsZXAtZHVwYS1lbGltaW5hcmVhLWRlLWxhLWJlaWppbmctYWNjaWRlbnRhcmVhLWRlLWxhLXd1aGFuLXNlLWFncmF2ZWF6YS03MzI3MjDSAY8BaHR0cHM6Ly93d3cuZGlnaXNwb3J0LnJvL2FtcGh0bWwvdGVuaXMvZGVjaXppYS1sdWF0YS1kZS1zaW1vbmEtaGFsZXAtZHVwYS1lbGltaW5hcmVhLWRlLWxhLWJlaWppbmctYWNjaWRlbnRhcmVhLWRlLWxhLXd1aGFuLXNlLWFncmF2ZWF6YS03MzI3MjA?oc=5

Citiți Următorul >>>>


No comments:

Post a Comment