Monday, January 27, 2020

Cauza accidentului de elicopter în care au murit Kobe Bryant și fiica sa. Primele concluzii ale poliției - DigiSport

Cauza accidentului de elicopter în care au murit Kobe Bryant și fiica sa. Primele concluzii ale poliției - DigiSport

  • Aston Villa - Leicester (marți, 28 ianuarie, 21:45, Digi Sport 1)

  • CFR Cluj - FCSB (duminică, 2 februarie, 20:00, Digi Sport 1)

''Nu există niciun supravieţuitor... Se aflau nouă persoane la bordul aparatului de zbor, pilotul şi alte opt persoane'', a afirmat şeriful Alex Villanueva într-o conferinţă de presă.

Kobe Bryant a murit | Cauza accidentului de elicopter: lipsa de vizibilitate

Elicopterul s-a prăbuşit la nord-vest de Los Angeles, iar potrivit autorităţilor locale, pompierii au primit un apel cu puţin înainte de ora 09:37 legat de accident, care a provocat un foc de vegetaţie pe un deal.

Los Angeles Times, care a citat o sursă din poliţie, a relatat că lipsa de vizibilitate a fost atât de accentuată încât poliţia din Los Angeles a lăsat la sol elicopterele sale până după-amiaza, când cerul s-a degajat.

''Situaţia meteorologică nu corespundea normelor minime de zbor'', a declarat pentru cotidian purtătorul de cuvânt al poliţiei , Josh Rubenstein.

Rafael Nadal - Nick Kyrgios este acum în direct în Digi Online pe Eurosport. Descarcă aplicația și poți urmări meciul pe tabletă sau telefon

Potrivit datelor oferite de flightradar24.com, un site de urmărire a zborurilor, elicopterul a decolat de pe aeroportul John Wayne din Santa Ana, la ora locală 09:06. El se îndrepta spre nord-vest, cu destinaţia Mamba Sports Academy din Newbury Park, la 137 de kilometri, unde Gianna trebuia să dispute un meci de baschet.

Kobe Bryant a murit | A început ancheta, după ce elicopterul s-a prăbușit

NTSB, agenţia americană însărcinată cu siguranţa transporturilor, a anunţat că a trimis o echipă de 18 persoane în California pentru a participa la anchetarea accidentului.

''Echipa noastră va examina istoricul pilotului şi al echipajul de bord'', a precizat Jennifer Homendy, din partea NTSB.

''Vom examina dosarele de întreţinere a elicopterului, dosarele proprietarului şi exploatarea aparatului şi multe alte lucruri'', a mai spus Homendy, care a menţionat că elicopterul era un Sikorsky S-76B, a cărui cutie neagră va fi recuperată de anchetatori.

Etichete: kobe bryant , gianna maria onore , deces kobe bryant

Let's block ads! (Why?)



2020-01-27 07:47:00Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMifWh0dHBzOi8vd3d3LmRpZ2lzcG9ydC5yby9zcGVjaWFsL2tvYmUtYnJ5YW50LWEtbXVyaXQtY2F1emEtYWNjaWRlbnR1bHVpLWRlLWVsaWNvcHRlci1zaS1wcmltZWxlLWNvbmNsdXppaS1hbGUtcG9saXRpZWktNzg3MjM40gGFAWh0dHBzOi8vd3d3LmRpZ2lzcG9ydC5yby9hbXBodG1sL3NwZWNpYWwva29iZS1icnlhbnQtYS1tdXJpdC1jYXV6YS1hY2NpZGVudHVsdWktZGUtZWxpY29wdGVyLXNpLXByaW1lbGUtY29uY2x1emlpLWFsZS1wb2xpdGllaS03ODcyMzg?oc=5

Citiți Următorul >>>>


No comments:

Post a Comment