Friday, January 31, 2020

Primele declarații ale lui Steven Gerrard, după transferul lui Ianis Hagi: ”L-am urmărit de ceva timp” - DigiSport

Primele declarații ale lui Steven Gerrard, după transferul lui Ianis Hagi: ”L-am urmărit de ceva timp” - DigiSport

Legenda lui Liverpool a vorbit despre transferul mijlocașului și este convins că va fi un plus în echipa sa: ”L-am urmărit de ceva timp și e clar că are calitatea necesară să facă diferența în echipa”, a spus fostul câștigător al Ligii Campionilor cu formația de pe Anfield.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Transferat de Genk pentru 4 milioane de euro în vara lui 2019, fiul lui Gică Hagi a avut o perioadă grea în Belgia. A fost mai mult rezervă, iar la ultima partidă nu a prins nici măcar lotul.

În total, Ianis Hagi a strâns 19 apariții pentru Genk. A marcat trei goluri și a oferit patru assist-uri, acumulând 718 minute pe teren. Internaționalul român, care a mai evoluat la Viitorul Constanța și Fiorentina, are contract cu Genk până în vara lui 2024.

Ianis Hagi: ”Sunt foarte fericit”

Internaționalul român a fost prezentat oficial și a oferit deja primele declarații ca jucător al lui Rangers: ”A fi la un club așa de mare, care are mentalitatea de a câștiga m-a făcut să iau această decizie și sunt foarte fericit. Abia aștept să-i întâlnesc pe fani și să încerc să-mi construiesc relația cu ei cât de bine se poate”, a spus fiul lui Gică Hagi.

Rangers ocupă locul 2 în Scoția, cu 56 de puncte, la cinci lungimi de liderul Celtic, dar cu un meci mai puțin disputat. Rangers se va duela cu Braga în 16-imile Europa League. "Ursuleții" au terminat pe locul 2 în Grupa G, peste Young Boys Berna și Feyenoord. Meciurile din Europa League pot fi urmărite în direct pe canalele Digi Sport.

Etichete: glasgow rangers , ianis hagi , steven gerrard , genk

Let's block ads! (Why?)



2020-01-31 10:21:00Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMingFodHRwczovL3d3dy5kaWdpc3BvcnQucm8vZm90YmFsL2ZvdGJhbC1pbnRlcm5hdGlvbmFsL3ByaW1lbGUtZGVjbGFyYXRpaS1hbGUtbHVpLXN0ZXZlbi1nZXJyYXJkLWR1cGEtdHJhbnNmZXJ1bC1sdWktaWFuaXMtaGFnaS1sLWFtLXVybWFyaXQtZGUtY2V2YS10aW1wLTc4OTEyOdIBpgFodHRwczovL3d3dy5kaWdpc3BvcnQucm8vYW1waHRtbC9mb3RiYWwvZm90YmFsLWludGVybmF0aW9uYWwvcHJpbWVsZS1kZWNsYXJhdGlpLWFsZS1sdWktc3RldmVuLWdlcnJhcmQtZHVwYS10cmFuc2ZlcnVsLWx1aS1pYW5pcy1oYWdpLWwtYW0tdXJtYXJpdC1kZS1jZXZhLXRpbXAtNzg5MTI5?oc=5

Citiți Următorul >>>>


No comments:

Post a Comment