Thursday, August 8, 2019

Ce informații-cheie despre Alexandra Măceșanu au rămas SECRETE - Antena 1

Ce informații-cheie despre Alexandra Măceșanu au rămas SECRETE - Antena 1

Informații-cheie despre Alexandra Măceșanu au rămas secrete, dintr-un motiv pe care unchiul adolescentei, Alexandru Cumpănașu, l-a numit „penibil”.  

Mai exact, Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, reproşează că autorităţile spun că nu pot accesa telefonul fetei, pentru a-i putea stabili traseul.

Unchiul Alexandrei Măceșanu susţine că părinţii adolescentei au cerut portarea numărului de telefon al acesteia, sperând să poată afla date legate de traseul ei, însă nu ştiu parola telefonului.  

„Cred că un stat care nu are mijloace de a intra într-un smartphone de îndată… cred că vorbim despre nişte lucruri penibile”, a spus Cumpănaşu.

Acesta a precizat că portarea numărului de telefon pe care tânăra îl folosea a fost făcută la iniţiativa familiei şi a colegilor Alexandrei „pentru a vedea traseul pe Google drive, unde s-a dus şi pe unde s-a circulat”.  

Unchiul Alexandrei Măceşanu a mai spus că familia tinerei a explicat că „viaţa acestui copil nu are valoare” şi că nu aşteaptă bani de la stat.

„Lucrurile au fost foarte clare: familia Alexandrei nu se va constitui parte civilă în acest dosar. Părinţii, indiferent de veniturile şi de condiţia pe care o au, nu pun un preţ pe viaţa copilului”, a precizat Cumpănaşu. 

Acesta a adăugat că se va face în afara ţării o contraexpertiză a analizelor ADN făcute la INML, dar nu s-a decis încă unde va fi făcută această contraexpertiză.   

Let's block ads! (Why?)



2019-08-08 13:37:00Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiZWh0dHBzOi8vYTEucm8vbmV3cy9zb2NpYWwvY2UtaW5mb3JtYXRpaWNoZWllLWRlc3ByZS1hbGV4YW5kcmEtbWFjZXNhbnUtYXUtcmFtYXMtc2VjcmV0ZS1pZDg5NDcxMS5odG1s0gEA?oc=5

Citiți Următorul >>>>


No comments:

Post a Comment