Tuesday, August 20, 2019

Hagi: "Eric e accidentat!" / "Eric e în vacanță, la Constanța" + ce făcea brazilianul în timpul meciului. FOTO - DigiSport

Hagi: "Eric e accidentat!" / "Eric e în vacanță, la Constanța" + ce făcea brazilianul în timpul meciului. FOTO - DigiSport

  • Liga 1, etapa a 7-a, Digi Sport 1: Craiova - Astra (vineri, ora 21:00) şi Gaz Metan - FCSB (duminică, ora 21:00)

  • Champions League, play-off, manşa tur: CFR - Slavia Praga (marţi, ora 22:00, Digi Sport 1)

Astra și Viitorul au terminat la egalitate, 1-1, în ultimul meci al etapei a 6-a din Liga 1. Eric de Oliveira nu a fost în lotul formației lui Gică Hagi pentru această partidă, după ce în etapa trecută a egalat recordul lui Wesley - străinul cu cele mai multe goluri înscrise în campionatul nostru (64).

Președintele Viitorului, Gică Popescu, a declarat, înainte de meci, că brazilianul este accidentat. Ulterior, la flash interviu, "Regele" a spus același lucru, dar a părut deranjat de întrebarea reporterului.

Reporter: Eric cât va lipsi?

Gică Hagi: Cât o să vreau eu.

Reporter: Nu era accidentat?

Gică Hagi: Ba da, e accidentat. Întrebaţi-l! E accidentat.

Reporter: Sunteți supărat pe el?

Gică Hagi: Nu, e accidentat, nu v-am zis că e accidentat? Dar, când vreau eu apare.

Ce a spus Gică Hagi despre Eric la conferință

După flash interviu, la conferința de presă, Gică Hagi a vorbit din nou despre absența lui Eric din lotul Viitorului și a infirmat că fotbalistul ar fi accidentat: "E în vacanță, la Constanța".

"I-am dat trei zile de vacanță, patru zile. Nu e accidentat, e în vacanță la Constanța. Nu vorbesc de jucătorii care sunt accidentați. Eric e unul dintre jucătorii noștri, nu e doar el în echipă și nu trebuie să vorbim numai despre el.

Trebuie respectați și ceilalți: Mățan, Iancu, cei care au muncit pentru echipă. Eric e în vacanță, la Constanța, vom vedea cand va reveni", a afirmat "Regele".

Poza postată de Eric în timpul meciului Astra - Viitorul 

La începutul meciului Astra - Viitorul, Eric de Oliveira a postat pe Instagram un mesaj de încurajare pentru colegii săi. În imagine, fotbalistul stă în pat, cu piciorul stâng bandajat, și urmărește partida transmisă pe Digi Sport 1.

Etichete: gica hagi , eric

Let's block ads! (Why?)



2019-08-20 09:48:00Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMioQFodHRwczovL3d3dy5kaWdpc3BvcnQucm8vZm90YmFsL2xpZ2EtMS9naWNhLWhhZ2ktZXJpYy1lLWFjY2lkZW50YXQtaW50cmViYXRpLWwtZXJpYy1lLWluLXZhY2FudGEtbGEtY29uc3RhbnRhLWNlLWZhY2VhLWJyYXppbGlhbnVsLWluLXRpbXB1bC1tZWNpdWx1aS1mb3RvLTcxMDA3MNIBqQFodHRwczovL3d3dy5kaWdpc3BvcnQucm8vYW1waHRtbC9mb3RiYWwvbGlnYS0xL2dpY2EtaGFnaS1lcmljLWUtYWNjaWRlbnRhdC1pbnRyZWJhdGktbC1lcmljLWUtaW4tdmFjYW50YS1sYS1jb25zdGFudGEtY2UtZmFjZWEtYnJhemlsaWFudWwtaW4tdGltcHVsLW1lY2l1bHVpLWZvdG8tNzEwMDcw?oc=5

Citiți Următorul >>>>


No comments:

Post a Comment