Saturday, October 5, 2019

Ion Iliescu este în stare stabilă și rămâne internat la Spitalul Elias - STIRILEPROTV.RO

Ion Iliescu este în stare stabilă și rămâne internat la Spitalul Elias - STIRILEPROTV.RO

Starea de sănătate a lui Ion Iliescu este stabilă, iar suferința cardiacă se află într-o discretă ameliorare, a anunțat sâmbătă Spitalul Elias.

Supravegherea și tratamentul vor fi continuate în condiții de spitalizare, menționează sursa citată.

Fostul preşedinte al României Ion Iliescu se află internat la Spitalul Elias. El s-a prezentat vineri la spital, iar medicii i-au recomandat să rămână internat pentru investigaţii suplimentare şi tratament.

"Problemele dânsului cardiace mai vechi suferă o nouă decompensare şi s-a hotărât rămânerea în spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament. Profesorul Bălănescu, şeful Cardiologiei, a stat de vorbă cu dânsul. Au hotărât împreună că este mai prudent să rămână în spital. Este conştient, cooperant, acelaşi Ion Iliescu pe care îl ştie toată lumea", a afirmat medicul purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.

Let's block ads! (Why?)



2019-10-05 09:03:00Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMidWh0dHBzOi8vc3RpcmlsZXByb3R2LnJvL3N0aXJpL2FjdHVhbGl0YXRlL2lvbi1pbGllc2N1LWVzdGUtaW4tc3RhcmUtc3RhYmlsYS1zaS1yYW1hbmUtaW50ZXJuYXQtbGEtc3BpdGFsdWwtZWxpYXMuaHRtbNIBP2h0dHBzOi8vbS5zdGlyaWxlcHJvdHYucm8vbGJpbi9hbXAvaW5kZXgucGhwP2FydGljbGVfaWQ9MzgzNDQwMQ?oc=5

Citiți Următorul >>>>


No comments:

Post a Comment