Monday, December 30, 2019

Adriana Nedelea LA FIX | Emanuel Ungureanu, critici dure la adresa lui Gheorghe Borcean: „Colegiul Medicilo - Libertatea

Adriana Nedelea LA FIX | Emanuel Ungureanu, critici dure la adresa lui Gheorghe Borcean: „Colegiul Medicilo - Libertatea

De Cristian Anton,

”Vorbim cu un președinte al Colegiului Medicilor care s-a antepronunțat în mod rușinos, pe față, luând apărarea medicului care răspunde de tot ce s-a întâmplat la Spitalul Floreasca”, a declarat Ungureanu.

Cu un tupeu nemărginit l-am auzit spunând că nu a vrut să influențeze în niciun fel ancheta. O golănie mai mare e greu să auzi și o sfidare mai clară a victimei care nu are nicio vină că și-a pus în mâinile medicilor viața.

Emanuel Ungureanu, deputat USR:

”Eu sunt siderat de declarațiile acestui Borcean, pentru că pentru mine ideea pacienților mulțumiți de Beuran să iasă în stradă ca să-i apere reputația ar trebui văzută invers.

Eu zic să iasă în stradă și pacienții care mi-au scris că i-au dat bani acestui doctor înainte sau după intervenții chirurgicale.

De-o parte ar fi niște procurori, niște patroni influenti, care nu au dat șpagă medicului, de cealaltă parte cei simpli, care au dat șpagă”, a completat deputatul USR.

Emanuel Ungureanu susține că ”Beuran apare ca fiind medicul responsabil de soarta bolnavei”.

”Colegiul Medicilor s-a transformat într-un fel de pavăză pentru mafioți”, a declarat deputatul Emanuel Ungureanu.

”Ce anchetă independentă? Ce pot să mai facă într-o comisie când șeful lor a spus cât se poate de limpede că Beuran este o elită, un om care s-a sacrificat pentru binele pacientului?”, a concluzionat Ungureanu.

Citeşte şi:

DOCUMENT. Radiografia dezastrului de pe Aeroportul Otopeni: 1.600 de curse întârziate într-o lună, obiecte străine în spațiul de mișcare, echipamente depășite și personal insuficient

Nicolae Robu, trimis în judecată în dosarul caselor naţionalizate. Care sunt acuzațiile procurorilor DNA

Reacția ministrului Sănătății după decesul femeii arse pe masa de operație

Fotbalistul care și-a părăsit soția și s-a cuplat cu nepoata! „Iartă-mă, mătușă, dar cu inima nu te pui”

GSP.RO

Fotbalistul care și-a părăsit soția și s-a cuplat cu nepoata! „Iartă-mă, mătușă, dar cu inima nu te pui”

Horoscop 30 decembrie 2019. Racii au o zi foarte complicată

HOROSCOP

Horoscop 30 decembrie 2019. Racii au o zi foarte complicată

Urmărește cel mai nou VIDEO

Let's block ads! (Why?)



2019-12-30 09:35:33Z
https://news.google.com/__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?oc=5

Citiți Următorul >>>>


No comments:

Post a Comment