Friday, October 4, 2019

Procurorii DIICOT, acuzați de FAVORIZAREA lui Gheorghe Dincă: Familia Alexandrei a cerut, oficial,... - stiripesurse.ro

Procurorii DIICOT, acuzați de FAVORIZAREA lui Gheorghe Dincă: Familia Alexandrei a cerut, oficial,... - stiripesurse.ro

Cazul Caracal capătă o turnură explozivă. Deși decesul Alexandrei Măceșanu a fost declarat de medici la finele lunii iulie, familia tinerei insistă cu ipoteza că aceasta ar fi victima traficului de carne vie și că nu ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, așa cum susține bărbatul.

Citește și: Înregistrare EXPLOZIVĂ făcută de publică de unchiul Alexandrei Măceșanu: Dacă era moartă, șe știa CLAR

Avocatul familiei Măceșanu a depus, astăzi, la Parchetul General, o cerere de recuzare a procurorilor DIICOT care coordonează ancheta, printre cei vizați fiind chiar noua șefă a DIICOT, Giorgiana Hossu, adjuncta șefului demisionar Felix Bănilă, care a preluat conducerea instituției după plecarea aceastuia. Avocatul familiei a cerut în repetate rânduri audierea mai multor martori, dar și reaudierea familie lui Dincă vizavi de trafic de carne vie, însă cererile au fost refuzate de procurori. Acesta susține că anchetatorii DIICOT sunt vinovați de favorizarea infractorilor.

Let's block ads! (Why?)



2019-10-04 09:50:00Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMilQFodHRwczovL3d3dy5zdGlyaXBlc3Vyc2Uucm8vcHJvY3Vyb3JpaS1kaWljb3QtYWN1emEtaS1kZS1mYXZvcml6YXJlYS1sdWktZ2hlb3JnaGUtZGluY2EtZmFtaWxpYS1hbGV4YW5kcmVpLWEtY2VydXQtb2ZpY2lhbC1yZWN1emFyZWEtbG9yXzEzODkxODIuaHRtbNIBNmh0dHBzOi8vd3d3LnN0aXJpcGVzdXJzZS5yby9hbXAucGhwP2FydGljbGVfaWQ9MTM4OTE4Mg?oc=5

Citiți Următorul >>>>


No comments:

Post a Comment