Tuesday, January 28, 2020

Ministrul Cîțu anunță controale la primăria lui Firea: ”Să știm cum s-au folosit banii” - stirileprotv.ro

Ministrul Cîțu anunță controale la primăria lui Firea: ”Să știm cum s-au folosit banii” - stirileprotv.ro

Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a anunțat, marți, că instituția pe care o conduce va demara o serie de controale la Primăria Municipiului București, deoarece acolo nu au mai avut loc astfel de acțiuni în ultimii 10 ani.

”De 10 ani de când este condusă de PSD nu s-a mai făcut niciun control la Primăria București.” - a anunțat ministrul Cîțu într-o conferință de presă.

El a explicat că Ministerul Finanțelor Publice trebuie să verifice modul în care au fost cheltuiți banii administrației publice în ultima perioadă. 

Deocamdată nu se știe data exactă când vor fi demarate aceste controale, însă decizia va fi luată în curând.

”Trebuie să știm cum au fost folosiți. Trebuie să știm dacă banii ăia s-au dus unde trebuie sau dacă au fost folosiți în interes și folos personal. Altfel, putem să facem programe și sperăm că toate funcționează. Sunt doar câtve programe pe care am văzut, din bani publici, unde statul pune 1 leu și ia înapoi economia, 1 leu și 10 bani sau 1 leu și 30 de bani.

Majoritatea programelor pe care le-am văzut, bagi 1 leu și iei înapoi 20 de bani. Ei, acolo trebuie să întrebăm, dacă există. Asta voi face cu toate programele, să vedem cum au fost folosiți banii. Și v-am spus, calendarul este în curs de pregătire, ieri am început acest demers. ” - a spus ministrul Cîțu.

Let's block ads! (Why?)



2020-01-28 08:46:00Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMif2h0dHBzOi8vc3RpcmlsZXByb3R2LnJvL3N0aXJpL3BvbGl0aWMvbWluaXN0cnVsLWNpdHUtYW51bnRhLWNvbnRyb2FsZS1sYS1wcmltYXJpYS1sdWktZmlyZWEtc2Etc3RpbS1jdW0tcy1hdS1mb2xvc2l0LWJhbmlpLmh0bWzSAT9odHRwczovL20uc3RpcmlsZXByb3R2LnJvL2xiaW4vYW1wL2luZGV4LnBocD9hcnRpY2xlX2lkPTM4NDQzODY?oc=5

Citiți Următorul >>>>


No comments:

Post a Comment